Keşan'da Doğalgazın Güvenilir Adresi
Çalışma Saatleri : 08-30 ~ 18:30 - Pazar Hariç

GAZDAŞ, yetkisiz iç tesisat firmalarına karşı Keşanlıları uyardı

Keşan ilçesine doğalgaz arzına başlayan GAZDAŞ, yetkisiz iç tesisat firmalarına karşı Keşan halkını uyararak sağlıklı ve güvenli doğal gaz kullanımı için sadece GAZDAŞ tarafından yetkilendirilen iç tesisat firmalarının tercih edilmesi gerektiğini açıkladı.

İç tesisat firmalarına belirli kriterler çerçevesinde yetki sertifikası veren GAZDAŞ; bu firmalara yapacakları tüm projelerde teknik şartnameye uymalarını ve uygun olmayan hiçbir malzemeyi kullanmamalarını şart koşuyor. Abonelerin iç tesisat kurulumu sonrasında GAZDAŞ yetkilileri gözetiminde tesisat inceleniyor ve sadece güvenli olan, gaz kaçağı olmayan tesisata onay veriliyor.

Son dönemde yetkisiz firmaların abonelerin iç tesisatlarını yapmaya yönelik girişimleri olduğunu gözlemlediklerini ifade eden GAZDAŞ Edirne İşletme Müdürü Cumhur Pekdemir, “Abonelerimizin evlerinin içine kadar gelen doğalgazın güvenli bir şekilde arzı büyük bir önem teşkil ediyor. Keşan halkından ricamız iç tesisatlarını sadece GAZDAŞ tarafından yetkilendirilen firmalara yaptırmalarıdır. Yaptıracakları tesisatın araştırmasını yaparken de ısrarla iç tesisat firmalarına yetki sertifikalarını sorsunlar. Sertifika numaralarını gerek GAZDAŞ Keşan İşletme şefliğimizden, gerekse de internet sayfamızdan sorup teyit etsinler. Daha işin başında yapılacak böyle küçük bir araştırma ileride yaşanabilecek büyük sorunların önüne geçilmesini sağlarken abonelerimize daha iyi hizmet vermemizin de önünü açacaktır. Konuyla ilgili, soru, görüş, öneri ve şikâyeti olan vatandaşlarımıza Keşan İşletme Şefliği’ndeki personelimiz yardımcı olmaya hazırdır” dedi.

ALT YAPISI TAMAMLANAN MAHALLELERE GAZ VERİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

GAZDAŞ tarafından 7 Şubat 2017 tarihinde Aşağı Zaferiye mahallesinden başlayan çalışmada 1055 binada; 3820 daire ve 207 işyerine gaz verilecek. İlk gaz açımını Mart ayının başında gerçekleştiren GAZDAŞ, bugün itibariyle Keşan’da 103 aboneye doğal gaz kullandırıyor. Önümüzdeki günlerde bu sayının daha da artmasını bekleyen GAZDAŞ, kamu binalarının da kullanıma geçmesi ile birlikte Keşan ilçesinde büyük bir sorun olan hava kirliliğinde önemli bir iyileşme sağlanacağını öngörüyor.

Onur Makina ve Kazan Sanayii olarak doğal gaz dönüşüm hizmetinde 341 sertifika numarası ile halkımıza hizmet vermekteyiz.

Kaynak: Önder Gazetesi – Keşan

Bir yorum bırakın

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.